Voetreflextherapie en Hot-stone massage

Op ons erf achter de Spieker staat de Praktijk Natuurlijk balans Boekelo waarin Erna behandeld d.m.v. Coaching/Counseling, Voetreflex, Hot-stonemassages, Cupping en Voedingadvies.

Combineer uw verblijf bij ons met een heerlijk ontspannen voetreflex of Hot-stone massage en kom nog meer tot rust

Hete stenen Dat kan ........!!!

Want naast de B&B activiteiten runt Erna op ons erf een praktijk voor:

 • Voetreflex zone therapie

  Onder onze voeten liggen gebieden (reflex-zones) die in verbinding staan met lichaamsdelen, organen, klieren en zenuwen. Door deze zones impulsen te geven wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

  Blokkades, die klachten veroorzaken kunnen hierdoor worden opgeheven en het lichaam komt meer in balans. Het is rustgevend en ontspannend.

 • Hot-stone massage

  Een al eeuwenoude lichaamsmassage met warme stenen. Heerlijk ontspannend, een weldaad voor een vermoeid lichaam. Het stimuleerd de bloedsomloop.
 • Coaching / Counseling

  Gesprekken gericht op persoonlijke groei / ontwikkeling, omgaan met stress vaak in relatie met ziekteverzuim.
 • Cupping

  Is een al eeuwenoude Chinese behandel methode waarbij dnv plastic cups de huid vacuum wordt getrokken, de doorbloeding in de spieren en weefsels wordt hierdoor sterk verbeterd en de stagnaties in energiedoorstroming wordt opgeheven.
  Afval stoffen worden verwijderd.
 • Voedingsadvies

  Door ons westerse en vooral overvloedige voedingspatroon kunnen veel klachten ontstaan.
  Door eigen ervaring aangevuld met de opleidingen De Hormoonfactor en Natuurvoedingsadviseur kan ik u adviseren over wat gezonde voeding en een gezonde levensstijl voor uw gezondheid kan betekenen

Voor meer informatie zie www.natuurlijkbalansboekelo.nl

Voor onze gasten gelden de volgende gereduceerde tarieven:

Voor een behandeling van 1 uur, bv voetreflex of hot-stone massage betaald u het gereduceerde tarief van 30,- en wilt u een combinatie van 1 uur kost dat 40,-

*) Prijzen 2014 / 2015.